Συγχαρητήρια Τσίπρα - Μητσοτάκη για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη - Free Sunday
Συγχαρητήρια Τσίπρα - Μητσοτάκη για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Συγχαρητήρια Τσίπρα - Μητσοτάκη για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

Τα συγχαρητήρια του στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο twitter., λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η επιχείρηση στην Κρήτη,

 

Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! ? Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές.

 
 Λίγο αργότερα, συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, έδωσε και ο πρωθυπουργός επίσης με ανάρτηση του στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία «για την επιτυχία της στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη». Και προσθέτει ότι το όραμα της κυβέρνησης είναι μια αποτελεσματική αστυνομία απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα και φιλική προς τους πολίτες: «Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες».

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη. 1/2

 
Απάντηση στο χρήστη 

Όραμα μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες. 2/2