Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα! - Free Sunday
Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα!

Την διαβεβαίωση ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει την εξουσία, έδωσε χθες κατά τη διάρκεια ανοιχτής συγκέντρωσης στα γραφεία του κόμματος στο Μενίδι με την αφορμή τη συμπλήρωση 43 χρόνων από την ίδρυση του κόμματός του από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, στις 4 Οκτωβρίου 1974.

«Έχουμε και το σχέδιο και τη βούληση και τους ανθρώπους για να προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος παρέπεμψε σε απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος σύμφωνα με το οποίο: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με την λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».

«Οι ρίζες μας στην ελληνική κοινωνία είναι δυνατές. Και οι αξίες μας πιο επίκαιρες από ποτέ. Ελευθερία, υγιής πατριωτισμός, αλληλεγγύη, αξιοκρατία. Πίστη στους Έλληνες. Πάνω απ’ όλα πίστη στη δημιουργική δύναμη του λαού μας», είπε ο κ.Μητσοτακης, ο οποίος περιέγραψε τις προσδοκίες του κόμματος απο την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

«Δεν ζητάμε την ψήφο των πολιτών για να φύγει μια κακή και ηθικά απαξιωμένη κυβέρνηση. Ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών για να αλλάξουμε όλα όσα πρέπει, όλα όσα χρειάζεται η χώρα μας»,

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε πρόσκληση «σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες: Ελάτε μαζί μας. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την Ελλάδα. Δεν μας νοιάζει από ποιο πολιτικό χώρο έρχεστε. Δεν μας απασχολεί τι ψηφίσατε στο παρελθόν. Αρκεί να θέλετε να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Να μοιράζεστε μαζί μας τις κοινές μας αξίες και τα κοινά μας οράματα» ενώ διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ «είναι ένα ανοιχτό Κόμμα». «Διχαστικά μηνύματα, περιφρόνηση των πολιτών για παλαιότερες επιλογές τους, λογικές ρεβανσισμού και αλαζονείας, δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία. Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να διχάζουμε. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες. Για να δικαιώσουμε την επιλογή τους. Θα βγάλουμε τη χώρα από το βάλτο της κρίσης και τη λάσπη των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Θα φέρουμε δουλειές, ευκαιρίες και πάνω απ’ όλα ασφάλεια για τους πολίτες της. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και μπορούμε καλύτερα», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ