Αριστεριστές εμπόδισαν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης - Free Sunday
Αριστεριστές εμπόδισαν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης

Αριστεριστές εμπόδισαν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης

Ένταση δημιουργήθηκε σήμερα έξω από την πολυτεχνική σχολή της Θεσσαλονίκης όταν φοιτητικές παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς εμπόδισαν αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Α'  Θεσσαλονίκης, Δ.Δημητριάδη, να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου .

Την ίδια στιγμή άλλη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Χρήστο Ρώσσιο προσπάθησε να προσεγγίσει το μνημείο από άλλη πλευρά αλλά και εκείνη αντιμετωπίστηκε με απειλές βίας, λεκτικής και σωματικής.

«Γι άλλη μια φορά κάποιοι μας εμπόδισαν να καταθέσουμε στεφάνι. Δηλώνουμε ότι θα τιμούμε του αγωνιστές του Πολυτεχνείου με τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε. Δηλώνουμε ότι δε μας σταμάτησε η χούντα, δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς από το να τιμήσουμε τους συναγωνιστές μας, όλους αυτούς που βγήκαν μπροστά δίνοντας την ελευθερία και κάποιοι το αίμα τους, για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η ελευθερία στον τόπο μας» δήλωσε ο κ. Δημητριάδης.

Πηγή: Thessnews.gr