Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν με θέλουν γιατί θα κάνω τις εκλογές «ντέρμπι για τρεις» - Free Sunday
Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν με θέλουν γιατί θα κάνω τις εκλογές «ντέρμπι για τρεις»

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν με θέλουν γιατί θα κάνω τις εκλογές «ντέρμπι για τρεις»

Ως τον ηγέτη της κεντροαριστεράς, την εκλογή του οποίου απεύχονται ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ γιατί θα κάνει τις εκλογές «ντέρμπι για τρεις» παρουσίασε εαυτήν, η Φώφη Γεννηματά σε ομιλία που πραγματοποίησε, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου της Νάξου.

 «Η ΑΥΓΗ μας κατηγορεί ότι θέλει Φώφη η Νέα Δημοκρατία και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ότι την εκλογή της Φώφης θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κυρία Γεννηματά, η οποία απάντησε και στο σχετικό ερώτημα:

«Το ερώτημα είναι γιατί στην ουσία δεν θέλουν και οι δυο και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή μου; Μα γιατί θα τους χαλάσουμε τη σούπα του μικρού δικομματισμού. Γιατί θα γίνουν οι επόμενες εκλογές ντέρμπι για τρεις. Γιατί η δημοκρατική προοδευτική παράταξη θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής».

 Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στο ακροατήριο της: «Εσάς φοβούνται που είστε η δύναμη της παράταξης μας. Η μαζική σας συμμετοχή και η καθαρή εντολή, η ψήφος εμπιστοσύνης που ζητώ, είναι η δίκη σας μεγάλη απάντηση, είναι η αφετηρία για τους νέους δρόμους, για τη νέα μεγάλη Κεντροαριστερά. Μαζί, δυνατά, κεντροαριστερά».

Σε ότι αφορά στη Νάξο, η κυρία Γεννηματά προανήγγειλε ότι «σε συνεργασία με την ΕΑΣ Νάξου η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή το επόμενο διάστημα» σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα των προϊόντων ΠΟΠ που εμφανίζονται στην αγορά ως ΄ναξιακά΄ χωρίς να έχει πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

«Το νέο αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο εμείς δουλεύουμε έχει ως επίκεντρο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Με φορολογικά και ασφαλιστικά κίνητρα στηρίζουμε την εξωστρέφεια και την καινοτομία, δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, προσφέρουμε στα νέα παιδιά την ευκαιρία να μείνουν στον τόπο τους, να δουλέψουν, να επιχειρήσουν, να εξελιχθούν», κατέληξε.