Η Γεννηματά διεκδικεί εκλογή με εντολή απομάκρυνσης από τον ΣΥΡΙΖΑ - Free Sunday
Η Γεννηματά διεκδικεί εκλογή με εντολή απομάκρυνσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Γεννηματά διεκδικεί εκλογή με εντολή απομάκρυνσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κυβερνητική προσπάθεια να στηθεί καθεστώς στη δικαιοσύνη, χαρακτήρισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του νέου φορέα, Φώφη Γεννηματά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας

«Είναι τακτική της κυβέρνησης γιατί δεν έχει αποτελέσματα και στήνει ένα καθεστώς», είπε η κ.Γεννηματά, η οποία υπενθύμισε ότι «έχουμε δει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ακόμη και οδηγίες, ο πρωθυπουργός ο ίδιος είχε προαναγγείλει απόφαση του ΣτΕ» ενώ εξέφρασε την ανησυχία της για την τρίτη αξιολόγηση

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για μπούλινγκ με στόχο την ίδια και από αριστερά και από δεξιά σχετικά με την αλλαγή φύλου στα 15 και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ απέφυγε να κρίνει άλλους συνυποψηφίους της. «Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου», είπε.
Σε ότι αφορά στην εκλογή της νέας ηγεσίας, είπε ότι δεν δίνει μία μάχη για να την χάσει, και τάχθηκε υπέρ του νέου και ενιαίου φορέα, διευκρινίζοντας πως στις ερχόμενες εκλογές ο ήλιος θα υπάρχει δίπλα στο νέο σήμα.

«Εγγυώμαι την ενότητα, το κάθε κόμμα θα αποφασίσει το μέλλον του, το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην προσπάθεια ενοποίησης» προσέθεσε ενώ πήρε σαφείς αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «είπε μεγάλα λόγια, έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μετά ακολούθησε το ναι σε όλα»
«Προσπαθεί να μπει στα χωράφια μας, αλλά ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προέβλεψε ότι «μετά την ενότητα θα ακολουθήσει το άλμα για την κεντροαριστερά» ενώ θεώρησε βέβαιο ότι η χώρα θα χρειάζεται συνεργασίας και μετά τις εκλογές.

«Οι συσχετισμοί θα αλλάξουν, σε κάθε περίπτωση η χώρα όμως η χώρα χρειάζεται συνεργασίες και μετά τις εκλογές θα πρέπει να δούμε τα κοινά μας σημεία», είπε.