Ο Τσίπρας στηρίζει τον Μουζάλα απέναντι στην "αριστερή κριτική" - Free Sunday
Ο Τσίπρας στηρίζει τον Μουζάλα απέναντι στην "αριστερή κριτική"

Ο Τσίπρας στηρίζει τον Μουζάλα απέναντι στην "αριστερή κριτική"

Πλήρη κάλυψη στον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, έδωσε ο πρωθυπουργός απέναντι στην κριτική που δέχεται από την "αριστερή πτέρυγα" στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κύριος Τζανακόπουλος συνέδεσε την αποχώρηση του κ.Μουζάλα, ο οποίος χθες δέχτηκε σφοδρή κριτική κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με την ευδοκίμηση της υποψηφιότητάς του ως Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Πιθανή ευδοκίμησή της θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για τη χώρα μας και αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειάς της για ανθρωπιστική διαχείριση της προσφυγικής κρίσης», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος διευκρίνισε ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξει αντικατάσταση του και όχι ανασχηματισμός.


Ο υπουργός δεν εφαρμόζει τη δική του πολιτική, αλλά την κυβερνητική πολιτική, είπε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος διέψευσε ότι η κυβέρνηση έχει δεχτεί επικρίσεις από την Άνγκελα Μέρκελ διαβεβαιώνοντας ότι «η γερμανική κυβέρνηση είναι πλήρως, υποστηρικτική».