Σπυράκη: «Ναι» επί της αρχής στο κοινωνικό μέρισμα - Free Sunday
Σπυράκη: «Ναι» επί της αρχής στο κοινωνικό μέρισμα

Σπυράκη: «Ναι» επί της αρχής στο κοινωνικό μέρισμα

Η Νέα Δημοκρατία θα ψηφίσει «ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα η κυβέρνηση, δήλωσε στον Σκάι η Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Θα πουμε ναι επί της αρχής στην πρόταση της κυβέρνησης για την αναδιανομή του πλεονάσματος. Θέλουμε οτιδήποτε ελαφρύνει τους έλληνες να συμβεί. Αφαιρέθηκαν από τις τσέπες των Ελλήνων περίπου 15 δις και ο πρωθυπουργός θέλει να επιστρέψει υπό μορφή φιλοδωρήματος στους Έλληνες. Το φιλοδώρημα αυτό δεν αντιμετωπίζει την φτώχεια και δεν δημιουργεί δουλειές. Έχουμε διαφορετική οπτική και αντίληψη αλλά θα τοποθετηθούμε θετικά».

Αναφορικά με την υπόθεση Καμμένου, η κυρία Σπυράκη υπογράμμισε: «Έχουμε παρουσιάσει μία σειρά εγγράφων στα οποία εμφανίζεται πως ο εκπρόσωπος αμφισβητείται από τη Σαουδική Αραβία, η υπογραφή της συμφωνία έγινε σε αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης εσπευσμένα από τον μη εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο και υπάρχουν μία σειρά ερωτημάτων στα οποία ο υπουργός δεν έχει απαντήσει. Τον καλούμε να έρθει στη Βουλή και να αποσαφηνίσει όλες τις σκοτεινές πλευρές της υπόθεσης».

(πληροφορίες: skai.gr)