Βορίδης: Τα έγγραφα Καμμένου δεν είναι γνήσια! - Free Sunday
Βορίδης: Τα έγγραφα Καμμένου δεν είναι γνήσια!

Βορίδης: Τα έγγραφα Καμμένου δεν είναι γνήσια!

Τα έγγραφα που παρουσίασε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος δεν είναι γνήσια, δήλωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδηςμ, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον τομεαρχη Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική

Οπως είπε, ο κ.Βορίδης, το έγγραφο της Σαουδικής Αραβίας για τον Βασίλη Παπαδόπουλο «είναι μια απλή εξουσιοδότηση, ένα κείμενο το οποίο δεν έχει καμία σφραγίδα επικυρώσεως».

«Ζητήσαμε από τη Σαουδική Αραβία να μας βεβαιώσει ότι αυτό το κείμενο είναι αυθεντικό και από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο κ. Αντέλ Αλ Σαϊφ έχει τη δυνατότητα να ορίζει πληρεξουσίους. Ο πληρεξούσιος είναι κάποιος και η εξαγωγική οντότητα είναι κάποια άλλη». Είχε πει ψέματα, είπε ο Μάκης Βορίδης για τον Πάνο Καμμένο και συνέχισε αναρωτώμενος: Τώρα κάνει και χρήση πλαστών;

Θα έκανε και διάφορες δουλειές, είπε ο κ. Καμμένος για τον κ. Παπαδόπουλο. Ο πληρεξούσιος δεν κάνει δουλειές, εκπροσωπεί, είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Βορίδης κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι έχει πει σωρεία ψεμάτων για την υπόθεση.

«Αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι ο κ.Παπαδόπουλος έπαιρνε αμοιβές, ότι δεν ήταν καθόλου πληρεξούσιος, ότι ο κ. Παπαδόπουλος ήταν ενδιάμεσος-μεσάζων. Γιατί ενώ υπάρχει νόμος, τον παραβίασε; Γιατί χρησιμοποιεί ψευδοέγγραφα στο κοινοβούλιο; Ποιον θέλει να ωφελήσει και ποιον να βλάψει;» συνέχισε ο κ. Βορίδης.