Μέτρα προστασίας των θεσμών ζητά η Γεννηματά απο την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - Free Sunday
Μέτρα προστασίας των θεσμών ζητά η Γεννηματά απο την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Μέτρα προστασίας των θεσμών ζητά η Γεννηματά απο την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της δικαιοσύνης και των θεσμών, ζήτησε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Eπικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, με την οποία συναντήθηκε σήμερα.

«Επισκέφθηκα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς. Κι’ αυτό δημιουργεί από την πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή, διευκρίνισε η κυρία Γεννηματά, η οποία εξέφρασε την επιθυμία της να βγουν «στο φως όλα!».

«Έτσι απαντάμε στο σκοτάδι», είπε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η οποία και πάλι αναφέρθηκε στο «έντυπο των κκ. Καλογρίτσα-Βαξεβάνη», χωρίς όμως αναφορά αυτή τη φορά στον πρωθυπουργό ενώ προκάλεσε όσους ενδιαφέρονται να ψάξουν.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της κυρίας Γεννηματά.

Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου, μέσα από το έντυπο των κκ. Καλογρίτσα-Βαξεβάνη, είναι μια επίθεση που ξεπερνάει κατά πολύ το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου.

Εξάλλου τους προκαλώ, όσο βαθιά και αν ψάξουν, δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς.

Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της δημοκρατίας, με σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους.

Επισκέφθηκα την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς.

Κι’ αυτό δημιουργεί από την πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή. Γι’ αυτό και ζήτησα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της δικαιοσύνης και των θεσμών.

Στο φως όλα! Έτσι απαντάμε στο σκοτάδι.