Προειδοποίηση με χειροβομβίδα στον εκδότη Νίκο Καραμανλή - Free Sunday
Προειδοποίηση με χειροβομβίδα στον εκδότη Νίκο Καραμανλή

Προειδοποίηση με χειροβομβίδα στον εκδότη Νίκο Καραμανλή

 Καθαρό μήνυμα πίσω από το οποίο υποψιάζεται “ποιοι κρύβονται” χαρακτηήρισε ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, Νίκος Καραμανλής την χειροβομβίδα που ο ίδιος εντόπισε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσια.στη 1:20 το πρωί.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ.Καραμανλής είπε του έκοψαν τον αστυνομικό φύλαξης πριν από δύο χρόνια ενώ διευκρίνισε ότι όταν γυρίζει σπίτι πάντα σταματάει στην γωνία για να κάνει ο αστυνομικός που τον συνοδεύει έναν έλεγχο.

 Στο σημείο μετέβησαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών οι οποίοι και απομάκρυναν τη χειροβομβίδα.

Το γεγονός ότι στην χειροβομβίδα είχε αφεθεί η περόνη οδηγεί την αστυνομία στην εκτίμηση ότι ήταν προειδοποίηση και αυτοί που την άφησαν δεν ήθελαν να εκραγεί., ενώ στις έρευνες φέρεται να έχει εμπλακεί και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

«Με βρίσκετε σε κατάσταση πανικού και φόβου και είμαστε λίγο αναστατωμένοι. Η δουλειά που κάνουμε, είναι δουλειά δύσκολη. Δυστυχώς κι εμείς στο παρελθόν είχαμε κι έχουμε δεχθεί απειλές. Ξέρουμε τα προβλήματα που έχουμε και τα έχουμε αναφέρει στν αστυνομία Ημουν έξω για να πιω ένα ποτό με φίλους μο και ήρθα σπίτι του στη μία και κάτι. Πάντα σταματάω στη γωνία για να κάνει ο αστυνομικός που είναι πάντα μαζί μου έναν έλεγχο. Το μάτι μου έπεσε στο φυλάκιο και το μάτι μου έπεσε στο αντικείμενο δίπλα στο φυλάκιο. Κατεβαίνω από το αμάξι και λέω αυτό είναι χειροβομβίδα», ειπε στον ΑΝΤ1.