Αξιόπιστοι πλην αναλώσιμοι αγγελιοφόροι - Free Sunday
Αξιόπιστοι πλην αναλώσιμοι αγγελιοφόροι

Αξιόπιστοι πλην αναλώσιμοι αγγελιοφόροι

H ιστορία έχει διδάξει στην ανθρωπότητα ότι τα μηνύματα μεταφέρονται συνήθως από ανθρώπους εμπιστοσύνης.

Άρα, εύλογα θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς, ότι αν ο Νίκος Παρασκευόπουλος μετέφερε μήνυμα με την κυριακάτικη συνέντευξή του, είχε προφανώς κερδίσει την εμπιστοσύνη των όποιων αποδεκτών αυτού του μηνύματος, εξαιτίας του τρόπου, με τον οποίο διαχειρίστηκε υποθέσεις που τους αφορούν.

Αν το μήνυμα είναι αυτό το οποίο φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, είναι η δεύτερη φορά που ένα τμήμα ενός κυβερνητικού σχήματος εκβιάζει τους εταίρους του, διεκδικώντας την ανοχή της "σοβαρής Χρυσής Αυγής".

Η μόνη διαφορά από την πρώτη φορά είναι ότι ο κ.Τσίπρας έμαθε πως σε μία τέτοια προσπάθεια δεν υπάρχει λόγος να θυσιάζονται πολύτιμοι συνεργάτες και γι’ αυτό κατέφυγε σε αξιόπιστες μεν, πιο αναλώσιμες λύσεις δε.

Όσοι επιλέγουν να στέλνουν τέτοια μηνύματα, μάλλον δεν λαμβάνουν υπόψη τους, ότι η "σοβαρή Χρυσή Αυγή" είναι από μόνη της η ακύρωση του μηνύματος της Χ.Α.

Τα μήνυμα της Χ.Α. είναι τα μέσα που χρησιμοποιεί για να το διαδώσει. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολύ προσεκτικός, για να διαπιστώσει ότι αυτό το μήνυμα έχει βία και αντέχει στον χρόνο.

Μετά την Κυριακάτικη συνέντευξη του κ.Παρασκευόπουλου μένουν δύο αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με το μήνυμα, που έστειλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης:

1. Ποιος είναι ο αποδέκτης του μηνύματος
2. Με ποιο αντάλλαγμα θα ανταποκριθεί, ακυρώνοντας το μήνυμα του δικού του κόμματος, που ο ίδιος ξέρει ότι άντεξε στον χρόνο;