Θ. Παπαχριστόπουλος: Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου - Free Sunday
Θ. Παπαχριστόπουλος: Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου

Θ. Παπαχριστόπουλος: Η κυβέρνηση έβγαλε στη φόρα το διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου

«Τι άλλο μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση όταν έβγαλε στη φόρα τον διάλογο Τόμσεν – Βελκουλέσκου; Το παλεύει με νύχια και με δόντια αυτή τη στιγμή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πώς θα τον έκαιγε αλλιώς;» διερωτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατά την τοποθέτηση του στη συνεδρίαση των Επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Η δήλωση βόμβα του κ. Παπαχριστόπουλου, επανάφερε στη μνήμη μας το σάλο που είχε ξεσπάσει από τη δημοσίευση στα WikiLeaks του διαλόγου μεταξύ του Πολ Τόμσεν και της Ντέλια Βαλκουλέσκου και τη ζημιά που προκάλεσε στην Ελλάδα δημιουργώντας ένα ενιαίο μέτωπο των Ευρωπαίων εταίρων και του ΔΝΤ εναντίον της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προέβη σε νέα διευκρινιστική δήλωση για το ίδιο θέμα, μιλώντας για παρερμηνεία των δηλώσεων του, ενώ η αντιπολίτευση εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση.

Η ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της αναφέροντας στην ανακοίνωση της πως «Βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας ομολογεί ότι η κυβέρνηση "έβγαλε το διάλογο Τόμσεν - Βελκουλέσκου" και μάλιστα επικροτεί την ενέργεια. Δηλαδή, ομολογεί και επικροτεί υποκλοπές». 

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε και το Ποτάμι. «H κυνική ομολογία του βουλευτή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Παπαχριστόπουλου, ο οποίος προφανώς γνωρίζει τα μυστικά που μοιράζονται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο δείχνει για άλλη μια φορά πόσο τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι είναι αυτοί που κυβερνούν. Επιβεβαιώνοντας από το βήμα της Βουλής τις υποψίες και τα διεθνή δημοσιεύματα σε βάρος της Ελλάδας, εκθέτουν για άλλη μια φορά τη χώρα και στιγματίζουν την ελληνική πολιτεία», τονίζει στην ανακοίνωση του.