Συνέδριο ΝΔ: Μηνύματα ενότητας από Καραμανλή και Σαμαρά - Free Sunday
Συνέδριο ΝΔ: Μηνύματα ενότητας από Καραμανλή και Σαμαρά

Συνέδριο ΝΔ: Μηνύματα ενότητας από Καραμανλή και Σαμαρά

Με μηνύματα για την ενότητα του κόμματος προσήλθαν στο στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας οι πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι του κόμματος Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. 

«Η παράταξή μας προχωρά στο συνέδριό της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το Συνέδριο η Νέα Δημοκρατία θα αναδείξει το σχέδιό της για την ανάταξη της χώρας μας, με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η Παράταξή μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή. Και αυτό είναι στο χέρι όλων μας. Καλή επιτυχία», δήλωσε χαρατκηριστικά ο Κώστας Καραμανλής.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς, πιο λακωνικός καθώς αναμένεται αύριο να τοποθετηθεί από το βήμα του Συνεδρίου, επισήμανε ότι «είμαστε σήμερα εδώ, ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται».