Κόντρα Τζανακόπουλου - Μπακογιάννη για το όνομα των Σκοπίων - Free Sunday
Κόντρα Τζανακόπουλου - Μπακογιάννη για το όνομα των Σκοπίων

Κόντρα Τζανακόπουλου - Μπακογιάννη για το όνομα των Σκοπίων

 

«Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets» σημειώνει ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο ίδιος, με δήλωσή του προσθέτει ότι «όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη».

«Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής ΝΔ είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης», σημειώνει ολοκληρώνοντας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σημείωσε ότι «έχουμε μία κυβέρνηση που προσέρχεται σε διαπραγμάτευση για ένα εθνικό θέμα με δύο διαφορετικές θέσεις. Με ποιά θέση διαπραγματεύεται σήμερα η κυβέρνηση;»

Παράλληλα σημείωσε ότι «η κυβέρνηση χωρίς να έχει εθνική θέση θα αποτύχει», προσθέτοντας ότι «η ΝΔ δε θα ψηφίσει οποιαδήποτε λύση φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα».