Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τα γραφεία της Κουμουνδούρου - Free Sunday
Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τα γραφεία της Κουμουνδούρου

Σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τα γραφεία της Κουμουνδούρου

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» με θέμα «το ακίνητο της Κουμουνδούρου αναζητά νόμιμο ιδιοκτήτη» για τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

ΝΔ: Τα ερωτήματα είναι πολλά

«Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις» σημειώνει, ενώ παράλληλα τονίζει πως το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος» καταλήγει η Πειραιώς.

ΣΥΡΙΖΑ: Γελάσαμε και σήμερα

Στην ανακοίνωση-απάντηση στη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «το κτίριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στο κόμμα. Το κτήριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον Συνασπισμό, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου. Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις «δάνειο» και «κτίριο» γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ, με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτιρίων της» καταλήγει η ανακοίνωση.