Ναι με 153 και τη Μεγαλοοικονόμου - Free Sunday
Ναι με 153 και τη Μεγαλοοικονόμου

Ναι με 153 και τη Μεγαλοοικονόμου

 

Με 154 «ναι» από τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και της ανεξάρτητης Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου εγκρίθηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Στην κυβερνητική πλειοψηφία προστέθηκε και η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από την Ενωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου η οποία ψήφισε «ναι» σε όλα. 

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη, εντάσσεται, σύμφωνα με  αποκλειστική της δήλωση στο ΑΠΕ ΜΠΕ, η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Νωρίτερα, επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στη Βουλή. Ομάδες αγνώστων πέταξαν βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, μπογιές και πέτρες προς τα ΜΑΤ που ήταν μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη. Στη συνέχεια, οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους απωθήσουν κάνοντας, σύμφωνα με την αστυνομία, περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

 

 

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν και αργότερα, όταν το μπλοκ της ΛΑΕ προσπάθησε να ανέβει από το πλάι της Βουλής, επί της Αμαλίας, και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.