Νέες προειδοποιήσεις του Σκουρλέτη στον Καμμένο να συμμορφωθεί - Free Sunday
Νέες προειδοποιήσεις του Σκουρλέτη στον Καμμένο να συμμορφωθεί

Νέες προειδοποιήσεις του Σκουρλέτη στον Καμμένο να συμμορφωθεί

«Πολλαπλά λάθη» καταλόγισε για δεύτερη συνεχή ημέρα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος κάλεσε τον κ.Καμμένο να υπερασπίζεται την κυβερνητική θέση.

Στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο κ.Σκουρλέτης χαρακτήρισε λάθος τη θέση του κ.Καμμένου για το Σκοπιανό και την πρότασή για δημοψήφισμα γιατί «δεν κάνουμε εξωτερική πολιτική με αυτούς τους όρους», και επανέλαβε την παραίνεση στους ΑΝΕΛ «να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους».
«Δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση και αυτό απευθύνεται σε όλους, μηδενός εξαιρουμένου», είπε αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση καθώς, όπως είπε, η άποψη του Πάνου Καμμένου για το ζήτημα «είναι προσωπική» αν και διευκρίνισε ότι «ως υπουργός Εθνικής Άμυνας οφείλει να υπερασπιστεί την κυβερνητική θέση, αλλά έχει ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ το δικαίωμα να έχει άποψη, που είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και η πρόταση για το δημοψήφισμα».
Παράλληλα χαρακτήρισε λάθος και την συμμετοχή των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο συλλαλητήριο, και προσέθεσε ότι αν οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια καταλήξουν σε λύση, τότε ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του στη Βουλή.

Πάντως εξέφρασε την άποψη ότι τυχόν καταψήφιση της κυβερνητικής θέσης από τους ΑΝΕΛ θα σημαίνει πως δεν υπάρχει κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση πέφτει όταν χάσει τη δεδηλωμένη», είπε, ευχόμενος «οι τοποθετήσεις Καμμένου και άλλων, να μην μπλοκάρουν τη λύση».