Ο Δ.Καμμένος επιβεβαιώνει εμμέσως τις διαφωνίες στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ - Free Sunday
Ο Δ.Καμμένος επιβεβαιώνει εμμέσως τις διαφωνίες στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Ο Δ.Καμμένος επιβεβαιώνει εμμέσως τις διαφωνίες στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

 

Σε έμμεση πλην σαφή επιβεβαίωση των πληροφοριών που επικαλέστηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης, σύμφωνα με τον οποίο, βρέθηκε “στριμωγμένος” στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, προχώρησε ο βουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας σήμερα (3/2) στον ΣΚΑΪ.

«Προειδοποιώ πως όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό», είπε ο κ.Καμμένος, χωρίς να διαψεύσει το περιεχόμενο της δήλωσης Παπαδημούλη.

Ο κ.Καμμένος κατηγόρησε τον κ.Παπαδημούλη ότι «ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους γερμαναράδες».

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος του το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία. Θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών» είπε ο βουλευτής.

«Ο Δημήτρης Καμμένος αποτελεί ένα προβληματάκι για την κυβέρνηση, λόγω των ακραίων θέσεων που έχει εκφράσει. Επίσημα οι ΑΝΕΛ δεν έχουν ενστερνιστεί ακραίες απόψεις. Οι ΑΝΕΛ έχουν σαφώς διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό από εμάς και διαφωνούμε. Το ξέραμε αυτό. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει συνολικό πρόβλημα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες» σχολίασε μεταξύ άλλων σε εκπομπή του epsilontv ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Δημήτρης Καμμενος ζήτησε τέλος να απομακρυνθεί ο κ. Νίμιτς από τα καθήκοντα του μεσολαβητή.