Εσκεμμένες οι επιθέσεις Δ. Καμμένου κατά Παπαδημούλη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ - Free Sunday
Εσκεμμένες οι επιθέσεις Δ. Καμμένου κατά Παπαδημούλη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εσκεμμένες οι επιθέσεις Δ. Καμμένου κατά Παπαδημούλη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εσκεμμένες χαρακτήρισε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης την επανάληψη των επιθέσεων του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και του ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Η επανάληψη από τον Δημήτρη Καμένο όλων όσων λέει το τελευταίο διάστημα για τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Μάκη Μπαλαούρα σημαίνει ότι το κάνει επίτηδες. Δεν είναι κάτι που του ξεφεύγει», είπε σήμερα ο κ.Ζαχαριάδης.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, ο κ.Καμμένος είχε χαρακτηρίσει τον κ.Παπαδημούλη για μια ακόμη φορά «πολιτικό χαφιέ» και προσέθεσε ότι περιμένει από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει ενημερωτικό σημείωμα και για αυτό το συλλαλητήριο. «Είπε ότι αυτό που έκανε ήταν κάτι φυσιολογικό, αν δεν το κάνει λοιπόν τώρα, θα είναι ύποπτο».

O βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι πρέπει να σταματήσουμε την αριθμολαγνεία για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο αλλά χαρακτήρισε ρεζίλι της αστυνομίας την ανακοίνωσή της ότι ήταν 140.000 διαδηλωτές στο Σύνταγμα ενώ αποδοκίμασε και την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Τσίπρας ταυτίζεται με το γραφείο τύπου. Γιατί όταν οι υπουργοί λένε στους πολίτες να κατεβούν σε πορείες για το ασφαλιστικό, δεν μπορούν να τους λένε να μην πηγαίνουν σε άλλες πορείες και να λες όσοι πήγαν είναι οιωνεί φασίστες», είπε .

«Θέλουν να μας πουν με πόσους είναι ευχαριστημένοι να τους μαζέψουμε; Η απαξίωση του μηνύματος ξέρετε που πάει; Απαξιώνουν το 10 με 12% του εκλογικού σώματος. Αν δεν τους αρέσει να πάμε σε δημοψήφισμα. Τόσα παιδάκια ήταν στο συλλαλητήριο, δεν ήταν φίλοι του Μιχαλολιάκου. Δεν βοηθά να διχάζουμε τον κόσμο. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πορευτεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Να ακούσουμε το μήνυμα που ήταν ένα, «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία». Αυτό το μήνυμα πρέπει να το πιάσουμε. Για εμάς δεν αλλάζει ο όρος Μακεδονία με τον οποιοδήποτε προσδιορισμό δεν μπορεί να περάσει. Το ζήτημα είναι το ίδιο το μήνυμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι ελληνική κυβέρνηση θα φέρει το όνομα Μακεδονία στη Βουλή. Θα πρέπει να περάσει πρώτα από τους Σκοπιανούς και οι Σκοπιανοί δεν θα πουν ναι. Εκτιμώ ότι δεν θα έρθει, και αν έρθει, δεν θα περάσει. Οι ΑΝΕΛ, αν έρθει, θα ψηφίσουμε όχι. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να αποδεχθούν την δεξιά στροφή στην οικονομία, πόσο μάλλον μια υποχώρηση για ένα τέτοιο θέμα», είπε ο κ.Καμμένος.