Διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία - Free Sunday
Διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία

Διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία

Στη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφορμή για την απόφαση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτέλεσαν οι αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τις οποίες ζητούσε την αποπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη από το αξίωμα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας λόγω της αναφοράς του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος». 

Πηγές της ΝΔ έλεγαν ότι όπως έχει εξ' αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο, πρόσθεταν «είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας». 

Συγκεκριμένα κ. Αντώναρος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τησυμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.

 

GOUTOS2