Ο Πολάκης ανέλαβε και αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ - Free Sunday
Ο Πολάκης ανέλαβε και αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ

Ο Πολάκης ανέλαβε και αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ

 

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου, τον οποίο κατηγόρησε ότι στην χθεσινή του εκπομπή στην ΕΡΤ απέφυγε να αναφέρει το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε με ανάρτηση του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ.Πολάκης ουσιαστικά καταλογίζει στον δημοσιογράφο ότι απέφυγε να αναφερθεί στον κ.Γεωργιάδη επειδή είχε λάβει αμοιβές από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Καλεσμένος στη εκπομπή «Η επόμενη μέρα» χθες Δευτέρα το βράδυ της Δευτέρας ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.Η ανάρτηση του κ.Πολάκη έχει ως εξής:
«Σεραφείμ Κοτρώτσο το ότι σε μια ώρα εκπομπή μέχρι στιγμής για το θέμα νοβαρτις η απορία σου είναι γιατί δεν κλήθηκε ο Φρουζής χωρίς να ακουστεί μια στιγμή το όνομα Αδωνις Γεωργιαδης.... Εχει μήπως να κάνει με το ότι το 2014 πήρες ΕΣΥ ο ίδιος καμιά πενηνταπενταρια χιλιάδες ευρώ διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ ;;;;;(μπορεί και παραπάνω αλλά δε θυμάμαι καλά αυτή τη στιγμή). Ενα σκάνδαλο που κόστισε όσο ένα μνημόνιο και κανείς μια εκπομπή χλιαρό μπουρδούκλωμα και -βοηθούσης της Πυργιώτη-ιπτάμενα νομικίστικα συννεφάκια».

 «Αγαπητέ Σεραφείμ Κοτρώτσο, σε παρακαλώ όταν κάνεις εκπομπή να αναφέρεις ανά 5’ το όνομά μου....αλλιώς ο Υπουργός θα σε μαλώσει και ως γνωστός αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να σε διώξουν από την ΕΡΤ. Αναλογίσου όμως τι είδους ανθρώπους στηρίζεις τόσο καιρό και πού πάνε τη χώρα μας», σχολίασε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ.Γεωργιάδης