Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό» - Free Sunday
Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»

Κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η αξιωματική αντιπολίτευση τον καλεί «αντί να βρίζει, επειδή ο κ. Μητσοτάκης θεώρησε χρέος του να μιλήσει με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, να τολμήσει -όπως υποχρεούται- να κάνει το ίδιο».

Του ζητεί επίσης «να προσπαθήσει, τουλάχιστον, να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα, που -με ευθύνη της κυβέρνησης- συσσωρεύτηκαν στο χώρο της Υγείας».

«Όσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευφημισμό μπορεί να αποκαλείται υπουργός Αναπληρωτής Υγείας», συμπληρώνει η Ν.Δ..

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε στις 8 το βράδυ της Δευτέρας το νοσοκομείο απουσία καμερών. Η επίσκεψη έγινε γνωστή από ανάρτησή του στο twitter, η οποία ανέφερε:

«Μόλις επισκέφθηκα αιφνιδιαστικά το νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε ημέρα εφημερίας. Ένα σχόλιο μόνο: οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι ήρωες».  

Ακολούθησε το χθεσινοβραδινό σκωπτικό σχόλιο του κ. Πολάκη στο facebook:

«Όταν έκλεινε ο Άδωνις τέσσερα νοσοκομεία και έδιωχνε 2500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια, (τότε ντε που ήσουν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15.000) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ;;;;;;;; Άλλαξε image maker, από γκρεμό σε καταστροφή σε πάει.....(πάντα γύρω απ’ το Κολωνάκι βέβαια είτε για καφέ είτε για εφημερία)».