Βρώμικο και φιλοχρήματο χαρακτηρίζει τον Π. Καμμένο, πρώην εισαγγελέας-βουλευτής των ΑΝΕΛ - Free Sunday
Βρώμικο και φιλοχρήματο χαρακτηρίζει τον Π. Καμμένο, πρώην εισαγγελέας-βουλευτής των ΑΝΕΛ

Βρώμικο και φιλοχρήματο χαρακτηρίζει τον Π. Καμμένο, πρώην εισαγγελέας-βουλευτής των ΑΝΕΛ

«Άδικο και βρώμικο» χαρακτηρίζει τον Υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία επισημαίνει ότι είχε διαπιστώσει ότι του «αρέσει πολύ το χρήμα» και του καταλογίζει ασυνέπεια λόγων και έργων, τονίζοντας ότι «άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα πιστεύει».

Μιλώντας στο Thestival.gr με αφορμή το βιβλίο της «Γεντί Κουλέ η Απολογία», η κ. Γιαταγάνα εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι συνεισέφερε στην ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά, μη ψηφίζοντας πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά στις θέσεις του κ. Καμμένου στο Σκοπιανό λέει: «Δεν μπορώ να ξέρω πόσο το πιστεύει το θέμα. Μαζί του είχα εκλεγεί και έφυγα όταν διαπίστωσα ότι άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα πιστεύει. Όταν δεν τον ενδιέφεραν πολύ μεγάλα θέματα, όπως της θρησκείας ας πούμε, έλεγε: “Πάω στους παπάδες να τους κοροϊδέψω”. Αν το πιστεύει (για το Σκοπιανό) καλώς. Αν δεν το πιστεύει, είναι πια ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί στην εξουσία. Ξέρει, όμως, ότι θα ψηφίσουν οι άλλοι. Ο Σόρος λαδώνει αρκετούς πολιτικούς, που είναι αρκετοί για να πουληθεί ο όρος “Μακεδονία”, χωρίς την ψήφο του Καμμένου. Τα σταθμίζει ο Καμμένος, τα ξέρει αυτά. Δεν τον έχω σε εκτίμηση. Πάντως τη στάση του, αν είναι καθαρή, την εκτιμώ αφάνταστα. Έχω, όμως, επιφυλάξεις για τις θέσεις του. Δεν πωλείται η πατρίδα! Θα λογοδοτήσουν αυτοί που θα το κάνουν. Ο Έλληνας δεν ξεχνάει τέτοια θέματα».

Επικαλούμενη την ιδιότητα της εισαγγελέως, η κυρία Γιαταγάνα λέει ότι τόσο οι υποθέσεις τόσο της Novartis όσο και τη πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, πρέπει να ερευνηθούν

Σε ότι αφορά στη Novartis λέει ότι η ίδια δεν θα εκτιμούσε κουκουλοφόρους μάρτυρες.

“Είναι αποδείξεις, όμως, οι κουκουλοφόροι μάρτυρες, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι σε αυτήν την υπόθεση; Ό,τι τους ζητάνε το λένε”, λέει η πρώην βουλευτής, η οποία καταλογίζει πολιτική ευθύνη για την υπόθεση Novartis και στον πρωθυπουργό

Αναφορικά με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία λέει ότι «ένας φτωχός μπορεί να κλέψει ή να μην κλέψει ένα ψωμί, επειδή δεν έχει να φάει. Άλλος, μπορεί να μην διστάσει, και να πάρει λεφτά για να αυξήσει τον πλούτο του. Εγώ δεν ξέρω αν πήρε ή δεν πήρε. Αλλά δεν πρέπει να ερευνηθεί; Γι αυτό σηκώθηκα και έφυγα από αυτόν. Και άδικος ήταν και βρώμικος».

«Για τους πολιτικούς, ή έχεις αποδείξεις ή δεν έχεις. Υπάρχουν και καθαροί πολιτικοί από όλες τις παρατάξεις. Υπάρχουν και αυτοί που ενδεχομένως θα παίρνουν. Για να μιλήσει ένας εισαγγελέας πρέπει να έχει αποδείξεις», επισημαίνει η πρώην βουλευτής.