Κόντρα Γεννηματά - Θεοδωράκη για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα - Free Sunday
Κόντρα Γεννηματά - Θεοδωράκη για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Κόντρα Γεννηματά - Θεοδωράκη για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και του επικεφαλής του Ποταμιού με αφορμή την πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη να συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού επικεφαλής του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. 

Ο πρωθυπουργός, αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Θεοδωράκη κατά την οποία οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το περιεχόμενο της πρότασης που κατέθεσε οο επικεφαλής του Ποταμιού.

Μόλις έγινε γνωστή η επικοινωνία των δυο ανδρών και το ραντεβού της Δευτέρας, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Με ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει:

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι», έγραψε η κ. Γεννηματά.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε κι αυτός μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές εναντίον της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής:

«Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού.