Κουβέλης και Σκουρλέτης αποδοκιμάζουν τον Καμμένο - Free Sunday
Κουβέλης και Σκουρλέτης αποδοκιμάζουν τον Καμμένο

Κουβέλης και Σκουρλέτης αποδοκιμάζουν τον Καμμένο

 

Ρήγμα στην κυβέρνηση έχει επιφέρει ο χαρακτηρισμός από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία, “ως ομηρίας”.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε ως «υπερτροφικό λόγο» τις αναφορές για ομηρία.

«Δεν υπηρετούν το σκοπό μας για τους δυο στρατιωτικούς», είπε ο κ.Κουβέλης
«Διεκδικούμε επιτάχυνση της διαδικασίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς», είπε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος επανέλαβε ότι κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τον χρόνο απελευθέρωσης των δύο παιδιών.

Την ίδια στιγμή, ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε ως άστοχες τις δηλώσεις του κ.Καμμένου.

Ο κ.Κουβέλης είναι νέος στο Υπουργείο, θα ξεψαρώσει, σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

«Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;», είπε ο κ.Καμένος αναφορικά με την παρουσία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ανέττας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μπουρνούς στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε «Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί.Ήταν πολύ άστοχη κίνηση».