Αύριο η συνάντηση Καμμένου - Τσίπρα, ο Παππάς διαψεύδει ότι έγινε - Free Sunday
Αύριο η συνάντηση Καμμένου - Τσίπρα, ο Παππάς διαψεύδει ότι έγινε
Selfie Καμμένου- Τσίπρα -Παππά, από την εποχή των στολών παραλλαγής

Αύριο η συνάντηση Καμμένου - Τσίπρα, ο Παππάς διαψεύδει ότι έγινε

Συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου για να λυθούν οι διαφωνίες που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό, θα γίνει αύριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρ'οσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ την ίδια στιγμή Σε διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας ΦΙΛΕΛΕυθερος σύμφωνα με το οποίο, το βράδυ της Παρασκευής έγινε "εκρηκτική συνάντηση" Τσίπρα-Παππά – Καμμένου, προχώρησε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς με ανάρτηση του στο twitter. 

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο  twitter, ο κ.Παππάς έκανε λόγο για "κατά φαντασία συνάντηση από τον κατα φαντασίαν Φιλελευθερο του κ.Μητσοτάκη" και προσέθεσε ότι "την κοινή γνώμη απασχολούν τα εκρηκτικά ραντεβού τηε NOVARTIS με στελέχη της ΝΔ"  ενώ ο κ.Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε ότι οι σχέσεις των δύο διακρίνονται από εμπιστοσύνη.

«Σχεδιάζουν μαζί τις ενέργειες της κυβέρνησης. Κάθε φημολογία περί ρήξης του κυβερνητικού στρατοπέδου δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας για να αλλάξει τη δημόσια συζήτηση» είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του «Φιλελεύθερου», “το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και εκ των παλαιοτέρων και πλέον έμπιστων συνεργατών του, Νίκο Παππά, στο σπίτι του Πάνου Καμμένου, στα όρια της Βούλας με το Καβούρι. Αυτή ήταν η πρώτη, εδώ και αρκετό καιρό, συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό του εταίρο και αφού έχουν μεσολαβήσει αρκετά γεγονότα (Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά, Σαββίδης, πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία) τα οποία λειτουργούν διαλυτικά στην αξιοζήλευτη μέχρι πρότινος στενή συνεργασία τους.”

Η εφημερίδα αναφέρει ότι “η συνάντηση εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με αφορμή το Σκοπιανό, με τον Π. Καμμένο να λέει στον Αλ. Τσίπρα πως δεν θα διστάσει να τα κάνει «όλα λίμπα». «Εγώ την έχω τη λύση. Εγώ που υπέγραφα για να σώσω την πατρίδα, εγώ θα αποχωρήσω για να τη σώσω» φέρεται να είπε σε οξύ τόνο στον πρωθυπουργό.”

Το ρεπορτάζ συνδυάζεται με την αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, πριν από την οποία, ο πρόεδρος του κόμματος, έχει ζητήσει από τους βουλευτές να μην κάνουν δηλώσεις.