Ο Λεβέντης διαψεύδει σενάρια αντικατάστασης του Καμμένου στην κυβέρνηση - Free Sunday
Ο Λεβέντης διαψεύδει σενάρια αντικατάστασης του Καμμένου στην κυβέρνηση

Ο Λεβέντης διαψεύδει σενάρια αντικατάστασης του Καμμένου στην κυβέρνηση

 

Σε διάψευση του ενδεχομένου να συμμετάσχει η 'Ενωση Κεντρώων στην κυβέρνηση εάν υπάρξει ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας με αποχώρηση των ΑΝΕΛ, προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξη του στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον Τσίπρα γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων έπρεπε να κάνει χαρακίρι. Για να μείνει στην εξουσία ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έκανε την εκτίμηση ότι «ο Τσίπρας παλεύει να αντικαταστήσει τον Καμμένο που βλέπει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ στήριξης του λαού και τώρα το παίζει πατριώτης».

Ο κ.Λεβέντης προέβλεψε ότι εκλογές θα γίνουν «μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο πρέπει να κόψει μισθούς και συντάξεις. Θα πάει το Μακεδονικό μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές».«Εγώ θέλω να υπάρχει μια σοβαρή κυβέρνηση. Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος. Από αριστερός μεταλλάχτηκε σε δεξιό. Μεταξύ δύο δεξιών θα διαλέξει η Ελλάδα», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προειδοποίησε, τον πρωθυπουργό ότι αν κάνει προδοσία για το Μακεδονικό «θα είναι στην οικογένεια του το ανάθεμα για πάντα».