Στις 5 μετατέθηκε η συνάντηση Τσίπρα -Καμμένου - Free Sunday
Στις 5 μετατέθηκε η συνάντηση Τσίπρα -Καμμένου

Στις 5 μετατέθηκε η συνάντηση Τσίπρα -Καμμένου

 Στις 5 το απόγευμα θα γίνει τελικά η συνάντηση που θα έχουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με στόχο την αποκατάσταση της ομαλότητας στη λειτουργία του κυβερνητικού συνασπισμού. 

Αρχικά η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 12 αλλά μετατέθηκε εξαιτίας των υποχρεώσεων του Υπουργού Άμυνας σε πολυεθνική άσκηση στην Ανδραβίδα.

Θεωρητικά το αντικείμενο συνάντησης θα είναι η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από την 1η Μαρτίου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, αλλά το βασικό θέμα είναι να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις ότι υπάρχει ρήξη μεταξύ των δύο και ο πρωθυπουργός ψάχνει άλλον εταίρο.

Χθες ο Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η συγκυβέρνηση θα φτάσει στο τέλος, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε δηλώσει ότι η σχέση των δύο ανδρών, είναι σχέση εμπιστοσύνης.

«Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευθεί με τον κ. Καμμένο προς το παρόν και προς το μέλλον. Ο κ. Καμμένος είπε ότι θα φτάσουν μαζί ως το τέλος.Ευτυχώς για την Ελλάδα το τέλος τους έφτασε….», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π.Χρηστίδης
Λίγο μετά τη συνάντηση των 12 επρόκειτο να  συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική ομάσα των ΑΝΕΛ. η οποία αναβάλλεται για άγνωστο μέχρι στιγμής χρόνο.