Μητσοτάκης: Η σπάνια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Νιάρχος να βρει κι άλλους μιμητές - Free Sunday
Μητσοτάκης: Η σπάνια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Νιάρχος να βρει κι άλλους μιμητές

Μητσοτάκης: Η σπάνια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Νιάρχος να βρει κι άλλους μιμητές

«Είναι πραγματικό ευτύχημα για τη χώρα μας το γεγονός ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεχίζει την παράδοση των μεγάλων Ελλήνων ευεργετών οι οποίοι με τη δράση και την προσφορά τους σφράγισαν την εποχή τους και ωφέλησαν τον τόπο μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως πρόσθεσε, «με τις δράσεις του στους τομείς του πολιτισμού, της παιδείας, της πρόνοιας και τώρα της Υγείας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει καταγραφεί πλέον στη συνείδηση των Ελλήνων ως ένας οργανισμός με ανεκτίμητη προσφορά και κοινωνικό έργο στην πατρίδα μας».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την Υγεία, το Ελληνικό Κράτος αποκτά πλέον έναν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια να αναβαθμιστούν οι υποδομές δημόσιας υγείας σε πολλές περιοχές της χώρας. 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνεχάρη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο, για τη δωρεά, ενώ ευχήθηκε «η σπάνια αυτή πρωτοβουλία του να βρει κι άλλους μιμητές».

«Δεν κάνω αυτήν την επισήμανση τυχαία. Θεωρώ ότι πολίτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια θα έπρεπε ήδη να πρωταγωνιστούν με ανάλογες πρωτοβουλίες στην εθνική προσπάθεια να σταθεί η χώρα ξανά στα πόδια της», κατέληξε ο πρόεδρος της Ν.Δ.