Καμμένος: Καλορίζικο το γεωτρύπανο στην Τουρκία - Free Sunday
Καμμένος: Καλορίζικο το γεωτρύπανο στην Τουρκία

Καμμένος: Καλορίζικο το γεωτρύπανο στην Τουρκία

«Καλορίζικο» στο γεωτρύπανο που απέκτησαν οι Τούρκοι ευχήθηκε στην Τουρκία ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Κύπριο ομόλογό του Σάββα Αγγελίδη, προτρέποντάς τους παράλληλα, «να το χρησιμοποιήσουν στη δική τους ΑΟΖ. Τώρα, αν το κάνουν για να προκαλέσουν να τους θυμίσουμε ότι την κατάσταση εγγυώνται  χώρες της ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ιαπωνία κ.α».

 

«Τα κινητά των δύο Ελλήνων, ελέγχθηκαν παρουσία Έλληνα εμπειρογνώμονα, βάσει των διεθνών κανόνων έρευνας δεν ευρέθη απολύτως τίποτα και όσα ισχυρίζονται οι Τούρκοι είναι ψέματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας. «Δυστυχώς δικαιώθηκα για την ομηρία» δήλωσε μάλιστα με νόημα ο υπουργός Άμυνας. «Θεωρώ ιστορικό βήμα τη χθεσινή απόφαση της συνόδου κορυφής ΕΕ» επισήμανε, όπως μεταδίδει ο Σκάι.

Ο υπουργός επέμεινε και στη θέση του περί «ατυχήματος» στο Αιγαίο. «οταν υπάρχει παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου και υπάρχει προσέγγιση των αεροσκαφών, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος. Το ίδιο και στη θάλασσα» ανέφερε χαρακτηριστικά.