Παρέμβαση Τσίπρα για την αποκατάστασή του απαιτεί ο Δ. Καμμένος - Free Sunday
Παρέμβαση Τσίπρα για την αποκατάστασή του απαιτεί ο Δ. Καμμένος

Παρέμβαση Τσίπρα για την αποκατάστασή του απαιτεί ο Δ. Καμμένος

Με “άλλες εξελίξεις” απειλεί την κοινοβουλευτική συνοχή ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ο βουλευτής του μικρότερου εταίρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, αν δεν υπάρξει πρωθυπουργική παρέμβαση, στην “πολιτική προσβολή”, που υποστηρίζει ότι δέχθηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, η οποία “του υπέδειξε να πάει στη ΝΔ” και τον κατηγόρησε ότι περιφέρεται στα κανάλια και αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση.

«Ή θα επανορθώσει ή θα έχουμε απρόβλεπτη συνέχεια», είπε ο κ. Καμμένος, ο οποίος διευκρίνισε ότι θα ζητήσει από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, να θέσει στον πρωθυπουργό, το ζήτημα, το οποίο προέκυψε κατά τη δημόσια συζήτηση στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, στην οποία, η κυρία Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δοθούν αυξήσεις στον βασικό μισθό στους εργαζόμενους.

Τότε, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, την ρώτησε από πού θα βρεθούν τα χρήματα και εκείνη, απαντώντας, τον κατηγόρησε ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και τον προέτρεψε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του και τον χαρακτήρισε προβοκάτορα με αποτέλεσμα εκείνος να της απαντήσει ότι με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας».