Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερφορολόγησε τους μικρούς Μήτσους κι ο Λάκης τον στέλνει εκτός εξουσίας - Free Sunday
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερφορολόγησε τους μικρούς Μήτσους κι ο Λάκης τον στέλνει εκτός εξουσίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερφορολόγησε τους μικρούς Μήτσους κι ο Λάκης τον στέλνει εκτός εξουσίας

Την απογοήτευση του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, εκφράζει ο Λάκης Λαζόπουλος, σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο κ.Λαζόπουλος υποστηρίζει ότι μετά την ελπιδοφόρα εκκίνηση της κυβέρνησης της Αριστεράς, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφεραν να επικρατήσει ένα «αριστερό χάος» με αποτέλεσμα η απογοήτευση να κατακλύσει τους πολίτες.

«Έπρεπε να είχε τρέξει μια νέα πολιτική πραγματικότητα και δεν έτρεξε διότι το σύστημα ήταν τόσο σάπιο που δεν μπορούσε να γίνει καμία κίνηση. Σε ένα σάπιο σανίδι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάτσεις ακίνητος. Και ανέβηκε η Αριστερά κι άρχισε να πατάει ανέμελα πάνω στα σάπια και έγινε το νέο αριστερό χάος...» λέει ο κ.Λαζόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ «ένα συναισθηματικό κόστος απέναντι στους ανθρώπους του μεγάλου προοδευτικού ρεύματος που υπήρχε πάντα στην Ελλάδα και εκδηλώθηκε παλαιότερα στα χρόνια του ΕΑΜ, μετέπειτα του Παπανδρέου και τώρα» και στην κυβέρνηση, ότι «ένα κομμάτι της ελπίδας χάθηκε καθώς προστέθηκαν και απεριόριστοι φόροι σε επίπεδο σχεδόν φορολαγνείας, το αίσθημα αυτό έγινε εκρηκτικό».

«Δεν αναπνέουν οι άνθρωποι», λέει ενώ εκφράζει την άποψη ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός μετά την κυβέρνηση της αριστεράς, για να αποτιμηθεί η παρουσία της στην εξουσία.

«Η Αριστερά κυβέρνησε με τέτοιο τρόπο που θα χρειαστεί απόσταση για να δει κανείς τι έγινε, γιατί είναι μεγάλος ο θυμός, η στεναχώρια και η απογοήτευση όλων», λέει και υποβαθμίζει την κριτική του στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ για τους οποίους περιορίζεται να πει ότι όλα όσα συμβαίνουν δεν καθιστά εκ των πραγμάτων «ωραίους όσους κατέστρεψαν τη χώρα».