Προϋποθέσεις για την παραμονή στο ΚΙΝΑΛ θέτει η Φώφη Γεννηματά - Free Sunday
Προϋποθέσεις για την παραμονή στο ΚΙΝΑΛ θέτει η Φώφη Γεννηματά
Η κυρία Γεννηματα με τον πρόεδρο του ΕΣΚ, Σεργκέι Στάνισεφ

Προϋποθέσεις για την παραμονή στο ΚΙΝΑΛ θέτει η Φώφη Γεννηματά

Τη δυσφορία της κυρίας Φώφης Γεννηματά για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, την υπόθεση του ονόματος εκφράζουν συνεργάτες της, οι οποίοι υπενθυμίζουν ότι η πρόεδρος του Κινήματος έκανε σαφή την πρόθεση της να έχουν ρόλο όλοι στη νέα προσπάθεια αλλά «κανείς δεν της το ανταπέδωσε».

«Κανείς δεν ένιωσε να δεσμεύεται από το αποτέλεσμα της κάλπης. Κανείς δεν συμπεριφέρεται ως στρατιώτης της παράταξης, όπως όλοι είχαν δεσμευθεί», διαρρέουν οι συνεργάτες της, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι η δήλωση της «ως εδώ» εξακολουθεί να ισχύει.

«Όλοι έχουν το δικαίωμα να φύγουν με δική τους απόφαση, αλλά η παραμονή έχει προϋποθέσεις» αναφέρουν.

Τη δυσφορία ενέτεινε το γεγονός ότι την ώρα που η κ. Γεννηματά έλεγε στον βούλγαρο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Σεργκέι Στάνισεφ, ότι δεν δέχεται υποδείξεις, ο Γιώργος Παπανδρέου με ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, της οποίας προεδρεύει, έπαιρνε θέση υπέρ της συμφωνίας.

Είχαν προηγηθεί οι διαφοροποιήσεις των κυριών Θεοδωράκη και Θεοχαρόπουλου, και οι διαρροές περί της πρόθεσης του πρώτου να αποχωρήσει το ΠΟΤΑΜΙ από το ΚΙΝΑΛ.