Σγουρίδης επιβεβαιώνει Δημ.Καμμένο για ανταλλάγματα, διαψεύδει για μομφή στον Κοτζιά - Free Sunday
Σγουρίδης επιβεβαιώνει Δημ.Καμμένο για ανταλλάγματα, διαψεύδει για μομφή στον Κοτζιά

Σγουρίδης επιβεβαιώνει Δημ.Καμμένο για ανταλλάγματα, διαψεύδει για μομφή στον Κοτζιά

Σε επιβεβαίωση της δήλωσης του διαγραμμένου απο τους ΑΝΕΛ βουλευτή, Δημήτρη Καμμένου, σύμφωνα με τον οποίο, οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν την πρόταση μομφής, επειδή απο τη συμφωνία με τα Σκόπια, θα προκύψουν ανταλλάγματα για το χρέος, προχώρησε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Σγουρίδης, λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ,

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Σγουρίδης διευκρίνισε ότι “το θέμα αυτό δεν τέθηκε στη συνεδρίαση", αλλά "σε πηγαδάκι της κοινοβουλευτικής ομάδας πριν αρχίσει η συνεδρίαση, χωρίς τον Πρόεδρο και χωρίς άλλους βουλευτές”.

Όταν ο κ. Σγουρίδης ρωτήθηκε αν όντως ειπώθηκε από κάποιους βουλευτές να προχωρήσουμε γιατί θα μας δώσουν το χρέος, θα μας δώσουν τον ΕΝΦΙΑ, απάντησε ότι "το ζήτημα του να σταθμίσουμε τη στάση ευθύνης μας το κάναμε μέσα από διάφορα ζητήματα που τέθηκαν. Ειπώθηκαν και αυτά, αλλά όμως μπήκαν όλα σε μια ζυγαριά και αποδεικνύεται ότι η στάση μας είναι μια στάση ευθύνης".

"Είναι γεγονός, όταν πας να πάρεις μια απόφαση ακούς επιχειρήματα, αντεπιχειρήματα, τα ζυγίζεις..." ειπε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος όμως διέψευσε κατηγορηματικά ότι συζητήθηκε θέμα μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών.

"Φυσικά συζητήθηκαν αυτά και μπήκαν σε μία ζυγαριά, αλλά όχι το θέμα της πρότασης μομφής στον Κοτζιά. Ξεκάθαρα πράγματα" επανέλαβε ενώ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ότι οι ΑΝΕΛ φυλλορροούν.

"Δεν παραιτείται τόσος κόσμος όσος λέτε από τους ΑΝΕΛ. Η υπερψήφιση της πρότασης μομφής δεν σήμαινε καταψήφιση της συμφωνίας. Αν θα έρθει η συμφωνία εμείς θα την καταψηφίσουμε" επανέλαβε ο κ. Σγουρίδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι “καταψηφίζοντας τη συμφωνία, ουσιαστικά μπαίνει θέμα δεδηλωμένης".