Ψωμιάδης: Έβρισα τον Μπουτάρη στο πλαίσιο δριμείας πολιτικής κριτικής, όπως του Καμμένου στον Στουρνάρα - Free Sunday
Ψωμιάδης: Έβρισα τον Μπουτάρη στο πλαίσιο δριμείας πολιτικής κριτικής, όπως του Καμμένου στον Στουρνάρα
Ο Π.Ψωμιάδης στον Λευκό Πύργο

Ψωμιάδης: Έβρισα τον Μπουτάρη στο πλαίσιο δριμείας πολιτικής κριτικής, όπως του Καμμένου στον Στουρνάρα

Τους χαρακτηρισμούς του Πάνου Καμμένου σε βάρος του Γιάννη Στουρνάρα επικαλείται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο απολογητικό υπόμνημα που υπέβαλε για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για εξύβριση μετά τη δήλωση του "Αυτή η χολέρα, αυτό το πολιτικό τραβέλι..." για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, την ημέρα που δέχτηκε την επίθεση στον Λευκό Πύργο.

Η δίωξη ασκήθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διατάχθηκε μετά το επεισόδιο, από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρο Τσόγκα, η οποία διαβιβάστηκε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών και στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το seleo.gr, o πρώην νομάρχης παραδέχεται ότι εξύβρισε τον δήμαρχο σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, λέγοντας ότι ήταν στο πλαίσιο της δριμείας πολιτικής κριτικής που δύναται να ασκεί και επικαλείται δηλώσεις εν ενεργεία πολιτικών που χρησιμοποίησαν ανάλογους χαρακτηρισμούς (Π. Καμμένος σε βάρος Γ. Στουρνάρα).

το ίδιο υπόμνημα ο Π Ψωμιάδης αρνείται ότι προέβη σε χειρονομίες για να ξεσηκώσει το συγκεντρωμένος πλήθος να προβεί σε αποδοκιμασίες σε βάρος του δημάρχου.