Όλα ανοιχτά για τους ΑΝΕΛ - «Μπορεί να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση» - Free Sunday
Όλα ανοιχτά για τους ΑΝΕΛ - «Μπορεί να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση»

Όλα ανοιχτά για τους ΑΝΕΛ - «Μπορεί να αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση»

Την απόφαση του Πάνου Καμμένου να αποσύρουν οι ΑΝΕΛ την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση όταν έλθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε ο εκπρόσωπος του κόμματος Θ. Τοσουνίδης, σημειώνοντας ότι «κρατήσαμε τη χώρα όρθια και την οδηγούμε εκτός μνημονίων - και ναι υπάρχει ενδεχόμενο να χωρίσουν οι δρόμοι μας στο μέλλον όταν έρθει η συμφωνία στην Βουλή».

«Κάνουμε μία επιλογή προτεραιοτήτων για να υπηρετήσουμε τον τόπο και τον λαό και αυτό έκανε με υπευθυνότητα ο Πάνος Καμμένος» τόνισε ο κ. Τοσουνίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι αυτό που γίνεται με την παρούσα κυβέρνηση είναι ένα πολύ θετικό βήμα εθνικής συμφιλίωσης, ενώ επιτέθηκε στη Ν.Δ.κατηγορώντας την για υποκρισία, που αποτελεί απώλεια για τη δημοκρατία καθώς δεν τοποθετείται σε κανένα σοβαρό ζήτημα. «Ξέχασαν ή προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την θέση τους για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό» είπε ο κ. Τοσουνίδης.

Όσον αφορά τους αποχωρήσαντες Δ. Καμμένο και Γ. Λαζαρίδη, ο κ. Τοσουνίδης τόνισε: «Ο Ψευτοδημητρός είναι άλλη περίπτωση αλλά ο κ. Λαζαρίδης πρέπει να παραδώσει την έδρα του. Όταν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος παραδίδεις την έδρα σου. Ένας άνθρωπος που έχει δηλώσει πως θα παραιτηθώ από την θέση του αντιπροέδρου 3 φορές και δεν το έχει πράξει είναι ανάξιος λόγου. Επίσης υπάρχει οσμή χρηματισμού».

Πληροφορίες: ΣΚΑΪ