Ο Μπακογιάννης δεν αποκλείει να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων - Free Sunday
Ο Μπακογιάννης δεν αποκλείει να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων

Ο Μπακογιάννης δεν αποκλείει να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων

Ανοιχτό άφησε για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων στις επόμενες εκλογές, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μπακογιάννης.

«Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι συζητάνε το όνομα μου για το Δήμο Αθηναίων, δεν σας κρύβω ότι είναι τιμή αυτό, το σκέφτομαι, δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι όμως ξέρω πάρα πολύ καλά πως η Αθήνα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση και αυτή είναι μια αποφαση την οποία θα την πάρω τη σωστή στιγμή και προφανώς θα την ανακοινώσω. Μέχρι τότε όμως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω που είναι η δουλειά μου», είπε ο κ.Μπακογιάννης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 901 fm.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος διευκρίνισε ότι αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει τη σωστή στιγμή καθώς, όπως είπε είναι περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, τον έχουν τιμήσει 160.000 άνθρωποι με την ψήφο τους και οφείλει αυτό να το ανταποδώσει μέχρι τέλους.

Σε ότι αφορά στις κομματικές στηρίξεις, ο κ.Μπακογιάννης είπε ότι «μπορούμε κάλλιστα στις αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαστε μπετόν και αυτό είναι και η μαγεία της αυτοδιοίκησης»

Η σχετική απάντηση του στην ερώτηση περί κομματικών στηρίξεων, είχε ως εξής:

«Ο καθένας μας έχει ένα στίγμα πάντα επιζητώ τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία. Πάντα προσπαθώ να χτίζω ομάδες οι οποίες να υπερβαίνουν κόμματα και ιδεολογίες. Ομάδες οι οποίες να απευθύνονται σε όλο τον κόσμο και πάντα δίνω μια μάχη να κρατάμε τα κόμματα μακριά από την αυτοδιοίκηση. Ο καθένας μας είναι αυτό που είναι, δεν έχει κανένα νόημα να κρυβόμαστε και αυτά τα λεω με τη γνώση του πως έχω πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι της άποψης ότι μπορεί στις εθνικές εκλογές να ψηφίζουμε διαφορετικά αλλά μπορούμε κάλλιστα στις αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαστε μπετόν και αυτό είναι και η μαγεία της αυτοδιοίκησης. Δεν εκλέγει κανείς κομματάρχη, περιφερειάρχη και δήμαρχο εκλέγει και θα πρέπει αυτό να το θυμόμαστε πάρα πολύ καλά και να μη παρασυρόμαστε».