Τον δήμαρχο Γλυφάδας πάντρεψε ο Κώστας Καραμανλής - Free Sunday
Τον δήμαρχο Γλυφάδας πάντρεψε ο Κώστας Καραμανλής

Τον δήμαρχο Γλυφάδας πάντρεψε ο Κώστας Καραμανλής

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και η δικηγόρος Εύα Ντογιάκου, κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος και παρέδωσε τη νύφη στο γαμπρό.

Κουμπάροι του ζευγαριού έγιναν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα, τους οποίους συνόδευαν τα παιδιά τους Αλέξανδρος και Αλίκη.

Ο Γιώργος Παπανικολάου είπε πως το γεγονός πως τον πάντρεψε ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί απόδειξη της σχέσης σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας με τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ αποκάλυψε πως είναι ο πρώτος εν ενεργεία δήμαρχος που παντρεύεται κατά τη θητεία στη Γλυφάδα. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Αδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Γιάννης Βρούτσης, Αννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Σοφία Ζαχαράκη, Σάκης Ιωαννίδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σταύρος Καλαφάτης, Αννα Διαμαντοπούλου, Νίκος Δένδιας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Γιώργος Βλάχος, Πέτρος Δούκας, Αντζελα Γκερέκου και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής, της δικηγορίας, του αθλητισμού, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες της Γλυφάδας.