Οργή στα καμμένα αλλά στον Καμμένο φταίει ο Πορτοσάλτε... (video) - Free Sunday
Οργή στα καμμένα αλλά στον Καμμένο φταίει ο Πορτοσάλτε... (video)

Οργή στα καμμένα αλλά στον Καμμένο φταίει ο Πορτοσάλτε... (video)

«Μόνο ο Πορτοσάλτε και εσύ τα λέτε αυτά», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε πολίτη που με δάκρυα στα μάτια του περιέγραφε την κατάσταση από τις πυρκαγιές, όταν ο κ.Καμμένος έκανε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές νωρίς σήμερα το πρωί.

Δεν υπήρχε οργάνωση στην περιοχή, ούτε συντονισμός για να σωθεί ο κόσμος από τις πυρκαγιές, είπαν οι πολίτες στον κ.Καμμένο, ο οποίος επισκέφθηκε τη Ραφήνα και το Μάτι, όπου δυνάμεις του Στρατού, έχουν στήσει μαγειρείο για τη σίτιση των πυρόπληκτων αλλά και κέντρο συντονισμού για τις επιχειρήσεις θωράκισης και αστυνόμευσης της ευρύτερης περιοχής.

«Πήγαμε ανάποδα την Μαραθώνος για να σωθούμε. Γιατί κλείσατε την Μαραθώνος; Μας αφήσατε στο έλεος! Δεν ήρθε πυροσβεστικό. Τίποτα! Μας αφήσατε να καούμε! Κάντε κάτι έχει καεί κόσμος! Οι κατασκηνώσεις πως εκκενώθηκαν; Δεν έπρεπε! Κάηκε ο κόσμος τζάμπα!», είπε μία άλλη κάτοικος της περιοχής.

Νωρίτερα σε σύσκεψη που είχε με τον δήμαρχο Ραφήνας, Β. Μπουρνούς, ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αρχίσει σύντομα η εφαρμογή όσων προβλέπουν οι μελέτες για τα αντιπλημμυρικά έργα, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω καταστροφές ενόψει της επιδείνωσης του καιρού αλλά και των βροχών του Σεπτεμβρίου.