Βρέθηκε ο πρώτος ΣΥΡΙΖΑίος που ενοχλήθηκε από τον Πολάκη... - Free Sunday
Βρέθηκε ο πρώτος ΣΥΡΙΖΑίος που ενοχλήθηκε από τον Πολάκη...

Βρέθηκε ο πρώτος ΣΥΡΙΖΑίος που ενοχλήθηκε από τον Πολάκη...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, είναι το πρώτο στέλεχος της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που πήρε αποστάσεις από τη δήλωση, πριν 5 ημέρες, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, σύμφωνα με τον οποίο, οι «οι νεκροί "θολώνουν" την αποτελεσματικότητα του κράτους»/

Μιλώντας στο themaradio, ο κ.Ξυδάκης έκανε λόγο για «άστοχη έκφραση», την οποία απέδωσε σε παρεξήγηση.

«Κανείς δεν θα πρέπει να μιλάει με τρόπο που παρεξηγείται» είπε ο κ. Ξυδάκης. στην πρώτη τοποθέτηση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κατά του κ. Πολάκη ο οποίος πάντως απέδωσε τις ευθύνες για την τραγωδία σε «ένα σύστημα που εμφανίστηκε ολίγο και δεν θα πρέπει να φανούμε απροετοίμαστοι σε ένα φαινόμενο που μπορεί να ξανασυμβεί».

«Δεν υπάρχει ένας μόνο που ευθύνεται, Οι ευθύνες είναι πρωτίστως πολιτικές» είπε ο κ. Ξυδάκης ο οποίος διέκρινε τόλμη στα αντανακλαστικά του πρωθυπουργού.

«Ο Τσίπρας αντιδρά με κάποια αντανακλαστικά και τόλμη. Προχωράει όχι μόνο παίρνονας κεφάλια και κάνοντας εποικοδομητική δουλειά επί του πεδίου. Το πολιτικό κόστος εγγράφεται σε αυτόν που του το αποδίδουν και όλα θα κριθούν με το νόμιμο τρόπο με την κρίση του λαού και τη λαϊκή ετυμηγορία».