Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές στις 20 Αυγούστου, αντί για φιέστες - Free Sunday
Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές στις 20 Αυγούστου, αντί για φιέστες

Μητσοτάκης: Πρόωρες εκλογές στις 20 Αυγούστου, αντί για φιέστες

Την προκήρυξη εκλογών, στις 20 Αυγούστου, ώστε να υπάρξει μια επανεκκίνηση για τη χώρα αντί για φιέστες «καθαρής εξόδου» ζητά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην Athens Voice.

«Το μόνο το οποίο μένει στον κ. Τσίπρα να κάνει, είναι στις 20 Αυγούστου, ημερομηνία ορόσημο κατά τον ίδιο- έξοδος από το πρόγραμμα-, αντί να στήσει φιέστες, να προκηρύξει εκλογές. Και μετά από 4 εβδομάδες να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για το πώς και με ποιον τρόπο και με ποιους πρέπει να πορευτούμε στο μέλλον» είναι η θέση του κ. Μητσοτάκη, που θεωρεί ότι ο τόπος χρειάζεται «ένα πολιτικό restart που μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από εκλογές».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει τις σοβαρότατες ευθύνες της κυβέρνησης στη διαχείριση της τραγωδίας στο Μάτι, περιγράφοντας το πώς ο ίδιος αισθάνθηκε όταν αντίκρισε τον τόπο της συμφοράς. «Οι ευθύνες θα διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη» σημειώνει ο κ. Μητσοτάκης. «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Θα αποδοθούν. Οι πολιτικές ευθύνες όμως είναι εδώ και αυτό το οποίο, σας λέω, ενοχλεί ακόμα περισσότερο, είναι ότι όσο αυξάνει το διαζύγιο που παίρνει ο κύριος Τσίπρας με την κοινωνία, τόσο εντείνεται η αλαζονεία του. Και αυτό είναι ασυγχώρητο».