Επιχείρηση αλλαγής ατζέντας: Απόπειρα τρίτη... - Free Sunday
Επιχείρηση αλλαγής ατζέντας: Απόπειρα τρίτη...

Επιχείρηση αλλαγής ατζέντας: Απόπειρα τρίτη...

Tο νέο σχέδιο για την Πολιτική Προστασία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός σήμερα στις 2, όπως ανακοίνωσε χθες το Μέγαρο Μαξίμου.

Είναι η τρίτη προσπάθεια που καταβάλλει ο πρωθυπουργός και το κυβερνητικό επιτελείο να κλείσει την υπόθεση με τις τραγικές συνέπειες απο την τραγωδία στο Μάτι.

Έχουν προηγηθεί, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, οι παραιτήσεις και η προσπάθεια να αναδειχθεί το θέμα των αυθαιρέτων, ως η αιτία του κακού.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας εντάσσονται τόσο οι επιθέσεις υπουργών κατά της αντιπολίτευσης αλλά και η χθεσινή αναγγελία απο την περιφερειάρχη Αττικής της «δημιουργίας ενός πρότυπου συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης έντονων καιρικών φαινομένων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Αστεροσκοπείο».

Απώτερος στόχος είναι να αλλάξει η ατζέντα στις επόμενες δέκα ημέρες έτσι ώστε να αναδειχθεί το θέμα της ολοκλήρωσης του προγράμματος βοήθειας στις 20 Αυγούστου.

Όπως είπε χθες και ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων, η ψυχή των ανθρώπων έχει μαυρίσει, αλλά βγαίνουμε από τα μνημόνια.