Ζαχαράκη: Δεν φοβάμαι κανέναν ούτε θα ανοίξω διάλογο με Βαξεβάνη - Free Sunday
Ζαχαράκη: Δεν φοβάμαι κανέναν ούτε θα ανοίξω διάλογο με Βαξεβάνη

Ζαχαράκη: Δεν φοβάμαι κανέναν ούτε θα ανοίξω διάλογο με Βαξεβάνη

Μήνυμα πως δεν φοβάται και ουδέποτε φοβήθηκε κάποιον έστειλε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη, μια ημέρα μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο δημοσιογράφος, ζητώντας μάλιστα σύλληψή της με την διαδικασία του αυτόφωρου.

Η κ. Ζαχαράκη τόνισε πως η διαφορά θα λυθεί στο δικαστήριο κι ότι δεν πρόκειται να ανοίξει διάλογο με τον κ. Βαξεβάνη, όμως κατέστησε σαφές πως η ΝΔ πάντοτε θα απαντά σε πρόσωπα που επιδιώξουν να «ρίχνουν λάσπη» σε στελέχη της.

Χαρακτήρισε «ανήκουστο» ότι περιπολικά της Αστυνομίας την αναζήτησαν δύο φορές στα γραφεία της ΝΔ, σημειώνοντας πως απόπειρα σύλληψης προσώπου που έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση συνιστά απόπειρα «φίμωσης πολιτικών κρίσεων».

Διευκρίνισε πως αφότου ενημερώθηκε για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετέβη άμεσα στα γραφεία του κόμματος και περίμενε έως τα μεσάνυχτα για τρίτο έλεγχο της Αστυνομίας, που τελικά δεν έγινε.

«Ο κ. Βαξεβάνης κρίνεται για το πώς κάνει χρήση των νομικών μέσων», προσέθεσε αιχμηρά, εκτιμώντας ότι το ζήτημα είναι ξεκάθαρα πολιτικό. Ξεκαθάρισε δε ότι από την πλευρά της δεν προτίθεται να δώσει περαιτέρω διάσταση στο θέμα υποβάλλοντας δική της μήνυση

Κατηγόρησε ευθέως τον εκδότη της εφημερίδας Documento ότι λειτουργεί ως βραχίονας της κυβέρνησης με αποστολή την λασπολογία και την συκοφάντηση πολιτικών αντιπάλων, και υπογράμμισε πως για αυτόν τον λόγο δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται ως απλώς ιδιώτης.