Τρέχει στις περιφέρειες και σέρνει και το κόμμα από το μανίκι... - Free Sunday
Τρέχει στις περιφέρειες και σέρνει και το κόμμα από το μανίκι...

Τρέχει στις περιφέρειες και σέρνει και το κόμμα από το μανίκι...

Τις περιοδείες στην περιφέρεια για να δει πως «πηγαίνουν οι εξαγγελίες στα περιφερειακά συμβούλια», ξεκίνησε από σήμερα ο πρωθυπουργός, όπως είπε ο ίδιος σε συνάντηση που είχε στην αντιπεριφέρεια Χανίων.

«Από σήμερα και όλο το φθινόπωρο ξεκινώ μια σειρά από παρεμβάσεις στην περιφέρεια για το πώς πηγαίνουν οι εξαγγελίες που καταλήξαμε από κοινού στα περιφερειακά συμβούλια. Να δούμε πού υπάρχουν προβλήματα και δυσκολίες, την ταχύτητα υλοποίησης» είπε ο κ.Τσίπρας.

Ο κ.Τσίπρας εμφανίστηκε ικανοποιημένος επειδή, όπως είπε, «για την Κρήτη έχουν δρομολογηθεί ικανοποιητικές πιστώσεις μεγαλύτερες από τα προηγούμενα χρόνια» και δεσμεύτηκε να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ενώ αναφερόμενος ειδικά στην πόλη των Χανίων είπε ότι θέλει να προχωρήσει η μεταφορά του στρατοπέδου και να τεθούν καινούργια έργα, όπως η δρομολόγηση του οδικού άξονα Βόρειας Κρήτης και το αεροδρόμιο στο Καστέλι.

«ποτέ δεν θα μείνουμε χωρίς στόχους, νέες ανάγκες και νέα αιτήματα», διαβεβαίωσε.

Λίγο πριν τις 9:30 το πρωί, πριν την άφιξη του κ.Τσίπρα, αστυνομικοί απώθησαν δύο πολίτες που διαμαρτύρονταν έξω από τα γραφεία της αντιπεριφέρειας, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν εξαιρετικά αυστηρά, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού.
Οι δύο διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το Σκοπιανό κρατούσαν μια ελληνική σημαία και ένα πλακάτ με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τη λέξη «ανεπιθύμητος».

Ο κ.Τσίπρας συνοδευόταν από τον νέο γραμματέα της Κ.Ε. Του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, και τους τρεις βουλευτές της Δυτικής Κρήτης που είναι και υπουργοί, τον Ανδρέα Ξανθό Ρεθύμνου και τους Γιώργο Σταθάκη και Παύλο Πολάκη, των Χανίων.