«Μπορούμε» θα διαβεβαιώσει ο Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη - Free Sunday
«Μπορούμε» θα διαβεβαιώσει ο Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη

«Μπορούμε» θα διαβεβαιώσει ο Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο Σάββατο θα απευθυνθεί στους παραγωγικούς φορείς της χώρας, παρουσιάζοντας στο πλαίσιο της ΔΕΘ, τις προτάσεις της ΝΔ, αναμένεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το κεντρικό σύνθημα του κ.Μητσοτάκη, είναι «Μπορούμε» και στόχος τους είναι, όπως λένε οι συνεργάτες του, στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να μιλήσει και στην καρδιά και στο μυαλό όλων των Ελλήνων.

«Όραμα χωρίς σχέδιο είναι λόγια του αέρα και σχέδιο χωρίς όραμα δεν εμπνέει και δεν κινητοποιεί», αναφέρουν στελέχη του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις του για την Ελλάδα σε ένα κόσμο που αλλάζει και μια ΕΕ που εξελίσσεται. Για το πώς η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και δεν μείνει στους ηττημένους της νέας εποχής. Θα αναπτύξει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους. Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο Κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.Στελέχη της ΝΔ διαβεβαιώνουν ότι οι προτάσεις που θα περιγράψει ο κ.Μητσοτάκης, είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων. «Γιατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω», όπως σημειώνουν.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες που αφορούν: Την Οικονομία, τους Θεσμούς, την Ασφάλεια, την Παιδεία, τη Διεθνή παρουσία της χώρας, και την Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών.Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.