Η συμφωνία των Πρεσπών διασπά την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ - Free Sunday
Η συμφωνία των Πρεσπών διασπά την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ

Η συμφωνία των Πρεσπών διασπά την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ

Σε επιβεβαίωση των σεναρίων που τον θέλουν να προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν απο την κυβερνητική πλειοψηφία, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, προχώρησε σήμερα εμμέσως πλην σαφώς, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1«Δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή», απάντησε ο κ.Παπαχριστόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση τι θα κάνει «στην περίπτωση που περάσει η συμφωνία πάτε ΣΥΡΙΖΑ», για την οποία, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης επανέλαβε σήμερα ότι θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

«Εγώ ούτε μισή σταγόνα δεν θα ρίξω στον μύλο πτώσης αυτής της κυβέρνησης. Ο Καμμένος δεν πρόκειται να παίξει με αυτή την κυβέρνηση», είπε ο βουλευτής και διαβεβαίωσε ότι θα παλέψει «μέχρι τέλους να μην πέσει η κυβέρνηση».«Η άποψή μου είναι ότι το θέμα της πΓΔΜ θα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και καιρό. Κύριος εχθρός μας είναι ο Ερντογάν και όχι η FYROM, έχει μια διαφορετική άποψη ο Καμμένος. Είναι λάθος κάποιος να δημιουργήσει κρίση για να πέσει η κυβέρνηση» είπε.

Αρνητικός στην άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, λόγω της συμφωνίας, ήταν και ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος είναι κατά της συμφωνίας, ενώ ο βουλευτής, Κώστας Κατσίκης επανέλαβε την πρόθεση των ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση, για να μην φέρει την συμφωνία στη Βουλή.