Καμμένος και Κοτζιάς μαλώνουν ποιος ... υπονομεύει την κυβέρνηση - Free Sunday
Καμμένος και Κοτζιάς μαλώνουν ποιος ... υπονομεύει την κυβέρνηση

Καμμένος και Κοτζιάς μαλώνουν ποιος ... υπονομεύει την κυβέρνηση

Νέο επεισόδιο είχε σήμερα, το σήριαλ της δημόσιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά ο οποίος προανήγγειλε υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές, όταν αυτή θα έρθει στην Βουλή μετά τον Ιανουάριο.
Στη σημερινή αντιπαράθεση, οι εκατερωθεν καταγγελίες αφορούσαν την υπονόμευση της κυβερνητικής συνεργασίας με τον εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρο Τοσουνίδη να δηλώνει στον ΑΝΤ1, ότι ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.

«Πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του», τόνισε ο κ. Τοσουνίδης, αναφερόμενος στον κ.Κοτζιά, στον οποίο επισήμανε ότι οφείλει την υπουργική καρέκλα του και στους ΑΝΕΛ και ότι ο κ.Κοτζιάς δεν δοκιμάστηκε στον στίβο της πολιτικής καθώς δεν είναι εκλεγμένος από τον λαό.«Θα συνεχίσουμε να παράγουμε έργο με αυτή την κυβέρνηση μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της Βουλής η Συμφωνία των Πρεσπών», ανάφερε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να ρίξουν την κυβέρνηση πριν ψηφιστεί η συμφωνία στην Βουλή.

Απάντώντας “δια κύκλων”, ο κ.Κοτζιάς είπε ότι «την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας»