Πέντε συλλήψεις για την επίθεση κατά Κωνσταντινέα - Free Sunday
Πέντε συλλήψεις για την επίθεση κατά Κωνσταντινέα

Πέντε συλλήψεις για την επίθεση κατά Κωνσταντινέα

Πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρου Κωνσταντινέα το απόγευμα της Κυριακής στην Καλαμάτα.

Πρόκειται για δύο 26χρονους, έναν 36χρονο, έναν 37χρονο και έναν 63χρονο, οι οποίοι έχουν συλληφθεί για τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

 Σύμφωνα με την Ελευθερία της Καλαμάτας, η επίθεση στον κ. Κωνσταντινέα έγινε μπροστά σε στέκι των οργανωμένων οπαδών Bulldogs της "Μαύρης Θύελλας", στην οδό Καλλιπατείρας. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε μπροστά στο στέκι των Bulldogs, απέναντι από το εκκλησάκι των Αγίων Σαράντα, άκουσε να του φωνάζουν επειδή "πούλησε τη Μακεδονία". Ο βουλευτής μάλλον κάτι απάντησε, και τότε μια ομάδα ατόμων του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά. 

Σύμφωνα με το περιβάλλον του βουλευτή οι δράστες ήταν τουλάχιστον 30 και κάποιοι από αυτούς κρατούσαν καδρόνια. 
Περίοικοι τηλεφώνησαν αναστατωμένοι στην Αστυνομία στις 7.34 μ.μ., και αμέσως έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην περιοχή για τις ανάγκες του αγώνα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κωνσταντινέας εισήχθη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η Αστυνομία  έκανε 11 προσαγωγές και συνέλαβε πέντε άτομα για την επίθεση στο βουλευτή.