Ο Τσίπρας πήρε και τον Παπαχριστόπουλο από τον Καμμένο - Free Sunday
Ο Τσίπρας πήρε και τον Παπαχριστόπουλο από τον Καμμένο

Ο Τσίπρας πήρε και τον Παπαχριστόπουλο από τον Καμμένο

Την απόφαση του να μην ακολουθήσει τους ΑΝΕΛ εάν στηρίξουν την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, έκανε γνωστή ο βουλευτής του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

 «Με πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς, των offshore και των φορολογικών παραδείσων, ο Παπαχριστόπουλος δεν συμπλέει. Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα και δεν τα πετάμε. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, όχι μόνο από εμένα, αλλά και πάρα πολλούς που παλέψαμε για αυτή την δουλεία, δεν υπάρχει περίπτωση», είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος  σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝ.ΕΛ., Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος την Τρίτη είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να στηρίξουν πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας, υπό όρους.

«Εάν ξεκάθαρα η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώσει ότι δεν παραχωρεί όνομα την επόμενη ημέρα, εάν θα είναι αυτός κυβερνήτης της χώρας τότε, ανοίγει συζήτηση που μπορούμε να συζητήσουμε», πει ο κ. Τοσουνίδης, ο οποίος σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, διευκρίνισε ότι αυτό το ενδεχόμενο συνδέεται με αλλαγή πολιτικής πρότασης από τη ΝΔ.

Ο κ.Παπαχριστόπουλος, κάλεσε τον Θεόδωρο Τοσουνίδη, να είναι πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του.