Νέες «βόμβες» Φίλη: Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ - Free Sunday
Νέες «βόμβες» Φίλη: Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Νέες «βόμβες» Φίλη: Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Πυρά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος κατά  την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο Νίκος Φίλης έβαλε την Πέμπτη για άλλη μια φορά στο στόχαστρό του τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, «πως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουν κάνει τον κύκλο τους».

«Πρέπει να αποφασιστεί πλέον πως θα προχωρήσουμε» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος προς το Μαξίμου. Μάλιστα, φέρεται να μίλησε «για τη φθορά» που υπάρχει, και για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

«Στις ΗΠΑ έχει τυφώνα που δεν λέγεται Καμμένος, αλλά Μάικλ», είπε πάντως χαριτολογώντας ο πρωθυπουργός εξερχόμενος από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση της ΠΓ, σε μια προσπάθεια να αποκλιμακώσει την ένταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, τονίστηκε ότι παραμένει η δέσμευση που έχει δώσει ο Πάνος Καμμένος στον πρωθυπουργό ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση έως τον Μάρτιο.